OVER ONS

Missie & Visie

Forza Infra B.V. is in 2016 opgericht door twee ervaren partners op het totale gebied van aanleg kabel- en leidingsystemen. Tijdens onze loopbaan hebben we ervaren dat er grote behoefte in de markt bestaat aan specialisten. Aan bedrijven die adequaat en kwalitatief hoogstaand werk leveren. Met onze kennis van de markt en gebruikmakend van goed geselecteerd personeel zullen we onze diensten aanbieden in de sector.

Missie

Forza Infra B.V. heeft als missie de ideale zakenpartner te zijn in het ontzorgen van opdrachtgevers op het gebied van kabels en leidingen. We behandelen elke bestaande of nieuwe klant als uniek.

Visie

Forza Infra B.V. is een serieuze marktpartij die wil uitgroeien waarbij kwaliteit van het werk en serieuze benadering van de klant voorop staat. Kwaliteit gaat hierbij altijd boven expansie.

Kwaliteit

Bij Forza Infra B.V. staat kwaliteit hoog in het vaandel. Bij alle uit te voeren werken zal daardoor het niveau hiervan hoog liggen. Tevens investeren we voortdurend in duurzaamheid en innovatie.

DIENSTEN

Kabels

Wij hebben de kennis in huis om zowel boven- als ondergronds laag- middenspanning en Telecom kabels aan te leggen. Zowel op banen als in kabelsleuven. Van kabeltracés tot eindgebruiker.

Leidingen

Wij hebben veel ervaring met het aanleggen en monteren van stadsverwarming systemen, waterleiding, gasleidingen en rioolsystemen. Van hoofdleiding tot en met de huisaansluiting.

Proefsleuven

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van proefsleuven tijdens de voorbereidingsfase/ engineeringsfase. We zetten proeflocaties uit, nemen de straatbedekking op, graven bestaande kabels en leidingen vrij en meten deze in. We maken een digitale (foto) rapportage, dichten de sleuf en herstellen de bedekking.

VEILIGHEID

Forza Infra B.V. zal tijdens het uitvoeren van alle werken de veiligheid voor de opdrachtgever, de omgeving en haar eigen medewerkers optimaliseren en altijd voorrang geven. Het motto: ‘Gezond van huis en weer gezond naar huis’ past naadloos bij de denkwijze van ons bedrijf. Ons bedrijf en onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde certificaten.

REEDS
UITGEVOERDE
PROJECTEN

  • Sittard Overhovenstraat – Centrum Sittard aanleg stadsverwarming
  • Dordrecht Blaauweg aanleg stadsverwarming
  • Groningen van Olsttoren aanleg stadsverwarming
  • Amsterdam Basisweg Boring van Lent maken boorstreng tbv Boring van Lent
  • Kinrooi Vilgertenweg
  • Rotterdam Europaweg proefsleuven Leidingstraat
  • Rotterdam Suurhoffbrug proefsleuven Leidingstraat

CONTACT

Bezoekadres

Forza Infra B.V.
De Vlashoven 39a
2211 WL  Noordwijkerhout

www.forza-infra.nl
rini@forza-infra.nl
KVK: 66857597

Bezoekadres

Dhr. R. van Drongelen
06 – 573 594 15

Werken bij ons

Voeg jij met al je kennis en vaardigheden en je vakmanschap veel toe aan ons team? Heb je de benodigde diploma’s en certificaten? En bezit jij een uitmuntende mentaliteit? Stuur ons dan jouw motivatie en CV via de site. (rini@forza-infra.nl)