Forza Infra logo wit

Maak kennis met onze nieuwe directeur

Na een gerichte zoektocht hebben we de juiste persoon gevonden om Forza Infra naar een mooie toekomst te begeleiden. Mischa van Noordenne wordt onze nieuwe Algemeen Directeur. Zijn benoeming werd deze week bekendgemaakt in het gezelschap van Rini van Drongelen, de huidige directeur en eigenaar van Forza Infra en een deel van het personeel. We zijn heel blij met deze stap voorwaarts en hebben er alle vertrouwen in.

De rol van Directeur

Een leider moet zorgen dat we het goede behouden en van daaruit verder bouwen. Daar gaat Mischa zich op richten.

Behouden wat goed is

Bij Forza Infra werken we dagelijks met een sterk team en samen zijn we beter dan veel bedrijven in de uitvoering van projecten. We hebben veel praktische ervaring in huis die je nooit uit een boek kunt leren. We hebben een reeks fijne opdrachtgevers die op ons vertrouwen en die ons jaren vooruit zekerheid op werk geven. Een bedrijf met veel mensen in het veld en relatief weinig mensen op kantoor. Plat georganiseerd en SAMEN maken we prachtig werk. Dat is Forza Infra. De komst van een nieuwe Algemeen Directeur zal ervoor zorgen dat dit goede behouden blijft.

Verder bouwen

Mischa zal ervoor zorgen dat we onze visie verder uitdragen, zorgen voor continuïteit, meegaan met ontwikkelingen in technologie en inspelen op de behoeften in de markt.

Maak verder kennis

Mischa zal na de zomervakantie beginnen bij Forza Infra. Vanaf dan zal hij zeker een bezoek brengen aan alle lopende projecten. Je kunt Mischa nu al bereiken via mischa@forza-infra.nl of maak een connectie via LinkedIn.