Forza Infra logo wit

OVER
FORZA INFRA

Forza Infra B.V. is in 2016 opgericht door Rini van Drongelen, gespecialiseerd in het aanleggen van kabel- en leidingsystemen. Door de jaren heen hebben we ervaren dat er grote behoefte in de markt bestaat aan specialisten. Aan bedrijven die adequaat en kwalitatief hoogstaand werk leveren. Met onze kennis van de markt en gebruikmakend van goed geselecteerd personeel,  zullen we onze diensten aanbieden in de sector.

ONZE MISSIE

Forza Infra B.V. heeft als missie de ideale zakenpartner te zijn in het ontzorgen van opdrachtgevers op het gebied van kabels en leidingen. We behandelen elke bestaande of nieuwe klant als uniek en gaan voor het optimale resultaat.

ONZE VISIE

Forza Infra B.V. is een serieuze marktpartij die wil uitgroeien waarbij kwaliteit van het werk en serieuze benadering van de klant voorop staat. Kwaliteit gaat hierbij altijd boven expansie.

KERNWAARDEN

Betrouwbaarheid

vertrouwen als basis voor een vruchtbare samenwerking

Bij Forza Infra staat nakoming van afspraken altijd op de eerste plaats. Dit leidt tot duidelijke verwachtingen en betrouwbare uitkomsten. Betrouwbaarheid betekent voor ons ook open, eerlijke en transparante communicatie. Wij vinden het belangrijk om anderen op een respectvolle manier te behandelen, net zoals we zelf behandeld willen worden. Infra is immers een mensenwerk.

daadkracht

omdat toekomstgericht handelen om durf
vraagt

Voor de oplossing van ingrijpende uitdagingen is een integrale aanpak nodig. Hierbij is het noodzakelijk om over de grenzen van het bedrijf te kijken en de hele keten te evalueren. Hoewel Forza Infra zich specialiseert in kabels en leidingen, neemt het ook graag de regie in complexe infrastructurele projecten. Door onze leiderschapsrol te vervullen, verbeteren we de branche op een duidelijke manier. We reageren proactief op de marktontwikkelingen en durven bekende paden te verlaten, wat ons een flexibele en toekomstbestendig partner maakt.

duurzaamheid

vertrouwen als basis voor een vruchtbare samenwerking

Duurzaamheid staat bij ons centraal en dat komt in verschillende facetten van ons werk terug. We geloven in het opbouwen van solide netwerken door sterke, duurzame relaties aan te gaan met onze medewerkers, klanten, partners en leveranciers. Ook binnen de projecten is duurzaamheid een belangrijke pijler. Gebruik van kwalitatief materiaal, veiligheid voor weggebruiker en wegwerker en zorg dragen voor minimale uitstoot. Wij beseffen ons dat we een rol spelen in het doorgeven van de aarde aan toekomstige generaties.

certificaten

ONZE
CERTIFICERINGEN